با سلام خدمت تمامی بازدیدکنندگان و اعضای گرامی وب سایت تیونینگ فا انجمن تخصصی تینونینگ فا از امروز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است. هدف از راه اندازی این انجمن ایجاد جو دوستانه و صمیمی میان افراد علاقه مند به خودرو می باشد. امید است بتوانیم به نیازهای شما عزیزان پاسخ مناسبی دهیم. کاربران گرامی میتوانند نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با انجمن ها با مدیران در ارتباط بگذارند و از این طریق مارا در مسیر بهبود خدمات و کیفیت انجمن یاری نمایند. با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان
با سلام و تشکر از مدیریت وب سایت امیدوارم یه جمع گرم و دوستانه رو داشته باشیم همراه با موارد تخصصی ممنونم
منم راه اندازی این سایت رو تبریک میگم انشان الله سایتی بشه درحد تیونیگ تاک خودمون.من فکر نمی کنم هدف از راه اندازی این سایت رقابت با تیونینگ تاک بوده باشه.قطعا جناب مدیر هم حرف من رو تایید میکنن.همه ما تو تیونینگ تاک با هم اشنا شدیم ویجورایی ریشه دوستی مون رو مدیون تی تی هستیمولی به خاطر مشکلاتی که تو تغییر سرور و قالب جدید سایت و همچنین مشکل ورود به سایت که برای خیلی از کاربرا پیش اومد ، دوستان تصمیم به راه اندازی این سایت گرفتن
سلام البته این سایت ربطی به تیونینگ تاک نداره و کاملا مستقل عمل میکنه...... همه باهم دوست هستیم و سعی میکنیم خیلی بیشتر از پیش به نظرات و عقاید هم احترام بگذاریم.
حمید جان همانطور که محمدرضا عزیز هم فرمودن هدف ما به اشتراک گذاری مطالب و تجربیات در زمینه خودرو هست. چه نگهداری و چه بحث تعمیرات و تیونینگ. همه ی کاربران دوست هستیم و سعی داریم بدون کمترین حاشیه در این زمینه جلو بریم و دانش تخصصی خودرو در جامعه بالاتر ببریم.
ایول پیداتون کردم ضمن عرض تبریک و خسته نباشید و تشکر و این حرفا ما که از دنیا بی خبر بودیم تو مدت خوابیدن تی تی بعد از اون هم که هر چی سر میزنم به تی تی میبینم هیشکی توش نیست هر چی انتقاد هم کردیم در مورد سیستم و سرور و قالب تی تی زدن پاک کردن نمیدونستم همه کوچ کردن به فروم دیگه یا تلگرام یا چی تا اینکه به ذهنم رسید نام کاربری چند تا اساتید کلوپ سمندو سرچ کردم اینجا رو پیدا کردم بابا یه اطلاع رسانی چیزی خیلی ها شاید اصلا ندونن اینجا رو راه انداختین
با سلام و ضمن خوش آمد گویی به شما والا ما تا حدی که میتونستیم به دوستان و عزیزان اطلاع رسانی کردیم و این روند اطلاع رسانی همچنان ادامه داره ان شاالله که کاربران هم روند اطلاع رسانی رو ادامه میدن